Menu

Tuin aanleggen

Jij wil een nieuwe tuin aanleggen?

Onze hoveniers maken het

De tuin vormt als het ware het verlengde van jouw woonkamer en/of keuken en daarmee van jouw woongenot. In de tuin wil je verrast worden door de schoonheid van de beplanting, tot rust komen na een dag hard werken met een hapje en drankje, vrienden en familie ontvangen, heerlijke gerechten bereiden, kortom: ultiem genieten. Het liefste het hele jaar door, zowel overdag als ’s avonds.

Met de hoveniers van PULS Groenprojecten is jouw ideale tuin binnen handbereik. We ontwerpen, realiseren en onderhouden je tuin met veel plezier, zodat je op elk gewenst moment de ultieme tuinbeleving ervaart.

Bekijk alle projecten
Van Wellness tot Landelijk

Onze hoveniers maken het

We werken graag met mooie en vernieuwende materialen, die jouw tuin een luxe uitstraling geven. Of het nu gaat om een riante villatuin of compacte stadstuin, en een moderne, klassieke of meer landschappelijke stijl: elke tuin wordt door onze hoveniers voorzien van de juiste exclusieve uitstraling. Door de integratie van mooie verlichting kan de tuin op perfecte wijze worden aangelicht. Hierdoor kun je ook in de avonden optimaal genieten van een sfeervolle tuin.

Wij regel alles van achterdeur tot kavelgrens, dus wij kun je overal mee helpen. Daarbij kun je denken aan een
- Overkapping
- Terras
- Tuinberegening
- Aanplanten van nieuwe bomen en planten
- Nieuwe graszoden
- Tuinverlichting
- Zwembad
- Houten vlonders
- Keramische tegels
- Pergola

Elke dag zijn wij samen met ons team van hoveniers bezig om de mooiste tuinen en daktuinen te maken in de regio. Wij werken voornamelijk in Boxtel, Best, Eindhoven, Heeze, 's-Hertogenbosch, Leende, Liempde, Meierijstad, Oisterwijk, Sint-Oedenrode, Sint-Michielsgestel, Schijndel, Son & Breugel, Tilburg, Uden, Veghel, Vught en Waalre.

Jij wil je tuin laten aanleggen of onderhouden buiten deze regio?
Geen probleem want incidenteel zijn we ook buiten deze regio actief.

Interesse in een vrijblijvend gesprek?

NEEM CONTACT OP
Een greep uit onze exclusieve (dak)tuinen

Projecten