Menu

Tuinen

Tuin laten aanleggen of onderhouden
Compleet ontzorgd

Van achterdeur tot kavelgrens

Jij wil een nieuwe tuin aanleggen of onderhouden?
Dat kunnen wij.
Geen enkel probleem.

Maar veel belangrijker nog. Wij regelen alles voor je.

Tuin laten aanleggen of onderhouden
Goed geregeld

Van ontwerp tot onderhoud

Wij komen graag jouw nieuwe tuin aanleggen of onderhouden, want dat is waar we bij PULS Groenprojecten goed in zijn. Wij hebben passie voor exclusieve tuinen en daktuinen met een sfeervolle, unieke en natuurlijke uitstraling. Wij pakken je gehele project aan van ontwerp tot en met het onderhoud.

Kenmerkend voor onze manier van werken is de intensieve samenwerking met gerenommeerde tuin- en landschapsarchitecten. De architect zorgt voor het perfecte ontwerp, wij zorgen voor de technische en praktische kennis. Hierdoor zijn wij in staat tuinen te maken die perfect aansluiten bij je wensen.

Heb je al een tuinontwerp?
Heel goed, want ook dan gaan we graag voor je aan de slag.

Indien gewenst regelen wij letterlijk alles voor je. Wil je een buitenkeuken, zwembad, overkapping, nieuw terras, speeltoestel, tuinberegening, gazon, nieuwe bomen of erfafscheiding? Heb jij een penthouse midden in de stad op 25 meter hoogte en wil je daar een daktuin maken? Wij kunnen het allemaal en als we het zelf niet kunnen, dan kan één van onze partnerbedrijven het wel. Ook dat regelen we voor je.

Tuin laten aanleggen of onderhouden
Blijvend genieten

Tuinonderhoud is vakwerk

Nadat de tuin is aangelegd wil je deze natuurlijk ook netjes onderhouden. Jij hebt het al druk genoeg dus wij helpen je graag om je wat werk uit handen te nemen. Wij kunnen al het tuinonderhoud voor je uitvoeren, maar het is ook mogelijk dat we slechts een paar keer per jaar bij je langskomen. Wij stemmen onze werkzaamheden helemaal af op jouw behoeften.

Interesse? Neem contact op
EEN GREEP UIT ONZE (DAK)TUINEN

Projecten