Menu

Tuinen

Optimale groenbeleving

De tuin als verlengde van uw woongenot

De tuin vormt als het ware het verlengde van uw woonkamer en/of keuken en daarmee van uw woongenot. In uw buitenruimte wilt u verrast worden door de schoonheid van de beplanting, tot rust komen na een dag hard werken met een hapje en drankje, vrienden en familie ontvangen, heerlijke gerechten bereiden, kortom: ultiem genieten. Het liefste het hele jaar door, zowel overdag als ’s avonds. Met PULS Groenprojecten is uw ideale tuin binnen handbereik. We ontwerpen, realiseren en onderhouden uw tuin met veel plezier, zodat u op elk gewenst moment de ultieme groenbeleving ervaart.

Bekijk alle projecten
Sfeervolle buitenruimte

Hoogwaardige en vernieuwende elementen

We werken graag met hoogwaardige en vernieuwende elementen en verrassende combinaties, die uw buitenruimte een next-level uitstraling geven. Denk aan een prachtige bloemenzee, een schitterend terras, een groene plantenoase, een mooie loungeplek en een luxe buitenkeuken die perfect aansluiten bij uw woning en omgeving. Of het nu gaat om een riante villatuin of compacte stadstuin, en een moderne, klassieke of meer landschappelijke stijl: elke buitenomgeving wordt door ons voorzien van de juiste, hoogwaardige groenoplossing. Door de integratie van mooie verlichting kan de tuin op perfecte wijze worden aangelicht. Hierdoor kunt u ook in de avonden optimaal van uw sfeervolle buitenruimte genieten.

Een greep uit onze hoogwaardige (dak)tuinen

Projecten

Testimonials

Klassieke stadstuin – Nijmegen
Tuin Klassieke stadstuin – Nijmegen

“Bij de aanleg van onze tuin heeft PULS vakwerk verricht. Steeds dachten zij met ons mee. Zij waren pas tevreden als wij niets meer te wensen hadden. PULS is een uiterst deskundige, klantgerichte en betrouwbare hovenier.“ Joost & Ellen.