Menu

Uw tuin ontworpen door onze tuinarchitecten

Tuinontwerp op maat

De tuin als verlengde van uw woongenot

Onze klanten kiezen bewust voor kwaliteit en om dat te kunnen waarborgen is het in onze zorgen van belang te starten met een goed tuinontwerp. Op basis van uw wensen, leefwijze en stijl, grondsoort, bestaande elementen zoals architectuur van de woning en de positie van de kavel, bedenken wij een passend ontwerp, waarin het tuinidee tot volle bloei komt. De bedachte vormgeving wordt door ons vertaald in de technische uitwerking, zodat we uw wensen naadloos kunnen vertalen in de aanleg.

Ultiem woongenot

Realisatie van sfeervolle en exclusieve tuinen

Vervolgens gaan wij u droomtuin realiseren. We werken graag met hoogwaardige en vernieuwende elementen en verrassende combinaties, die uw buitenruimte een next-level uitstraling geven. Denk aan een prachtige bloemenzee, een schitterend terras, een groene plantenoase, een mooie loungeplek en een luxe buitenkeuken die perfect aansluiten bij uw woning en omgeving. Of het nu gaat om een riante villatuin of compacte stadstuin, en een moderne, klassieke of meer landschappelijke stijl: elke buitenomgeving wordt door ons voorzien van de juiste, hoogwaardige groenoplossing. Door de integratie van mooie verlichting kan de tuin op perfecte wijze worden aangelicht. Hierdoor kunt u ook in de avonden optimaal van uw sfeervolle buitenruimte genieten.

Compleet ontzorgd Hoogwaardig ontwerp

Klanten worden vanaf het allereerste idee tot en met de nazorg compleet ontzorgd. We regelen alles vanaf de buitendeur tot aan de kavelgrens, zodat u kunt genieten van een soepel traject en optimaal eindresultaat. Hierbij kunt u rekenen op korte lijnen en een heldere communicatie: afspraak is bij ons ook echt afspraak. Zo zijn wij in staat hoogwaardige (dak)tuinen te creƫren waarin u op ieder moment geniet van de ultieme groenbeleving.

Van ontwerp naar realisatie

Bekijk het eindresultaat

Uw droomtuin binnen handbereik Neem contact op en laat u inspireren Neem direct contact op