Menu

Ontwerp tuin

Ontwerp en aanleg van tuinen in Brabant
Optimale groenbeleving

De tuin als verlengde van uw woongenot

De tuin vormt als het ware het verlengde van uw woonkamer en/of keuken en daarmee van uw woongenot. U wilt na een dag hard werken tot rust komen met een hapje en een drankje, om vervolgens verrast te worden door de schoonheid van de beplanting. Het liefst wilt u het hele jaar door ultiem genieten van uw tuin, zowel overdag als ’s avonds. Uw ideale tuin is binnen handbereik met PULS Groenprojecten. We ontwerpen, realiseren en onderhouden uw tuin met veel plezier, zodat u op elk gewenst moment de optimaal geniet van uw groenbeleving.

Ontwerp en aanleg van tuinen in Brabant
Sfeervolle buitenruimte

Hoogwaardige en vernieuwende elementen

We werken graag met hoogwaardige en vernieuwende elementen en verrassende combinaties, die uw tuin naar een hoger niveau tillen. Denk aan een mooie bloemenzee, een groene plantenoase, een loungeplek en een luxe buitenkeuken die perfect aansluiten bij uw woning en omgeving. Iedere buitenomgeving wordt door ons voorzien van de juiste, hoogwaardige groenoplossing. Of het nu gaat om een ruime villatuin of compacte stadstuin, en een landschappelijke of meer moderne, klassieke stijl: wij staan voor u klaar. Door de integratie van mooie verlichting kan de tuin op perfecte wijze worden aangelicht, in de avond kunt u ook dan optimaal genieten van uw sfeervolle buitenomgeving.

Groendak aanleggen & daktuinen

Projecten in beeld

Tuin laten aanleggen of onderhouden
Compleet ontzorgd Over PULS Groenprojecten

PULS Groenprojecten is gespecialiseerd in het realiseren van unieke tuinen en daktuinen met een sfeervolle, exclusieve en natuurlijke uitstraling. Kenmerkend voor onze manier van werken is de intensieve samenwerking met gerenommeerde tuin- en landschapsarchitecten. Hierdoor zijn wij in staat een sterke vormgeving te creëren die in de aanleg optimaal tot uiting komt. Ons werk herkent u aan een hoog afwerkingsniveau, verregaande detailleringen en een sterk materialenplan. We dagen onszelf graag uit. Dit ziet u onder andere terug in vernieuwend materiaalgebruik, verrassende beplantingscombinaties en sfeervolle verlichtingselementen.

Klanten worden vanaf het allereerste idee tot en met de nazorg compleet ontzorgd. We regelen alles vanaf de buitendeur tot aan de kavelgrens, zodat u kunt genieten van een soepel traject en optimaal eindresultaat. Hierbij kunt u rekenen op korte lijnen en een heldere communicatie: afspraak is bij ons ook echt afspraak. Zo zijn wij in staat hoogwaardige (dak)tuinen te creëren waarin u op ieder moment geniet van de ultieme groenbeleving.

Groendak aanleggen voordelen op een rij

Enkele voordelen

Ontwerp Ontwerp
Offerte Offerte
Aanleg Aanleg
Onderhoud Onderhoud
Brochure hovenier Boxtel
Meer informatie Vraag direct een brochure aan

    [honeypot email]