Menu

Tuin aanleggen

ontwerp en aanleg van tuinen
Ontwerp en aanleg van tuinen

Uw tuin aanleggen?

PULS Groenprojecten is specialist op het gebied van ontwerp en aanleg van tuinen. In uw tuin wilt u verrast worden door de schoonheid van de beplanting, tot rust komen na een dag hard werken of een duik nemen in uw zwembad of zwemvijver. Wij zijn in staat om uw wensen via een creatief tuinontwerp te vertalen naar een hoogwaardige tuin met een sfeervolle, unieke en natuurlijke uitstraling. In onze tuinen geniet u optimaal van de seizoenen zodat u in elk jaargetijde kunt genieten van uw tuin.

Maak een afspraak
ontwerp en aanleg van tuinen
Compleet ontzorgd

Uw tuin laten aanleggen door PULS Groenprojecten

Bent u op zoek naar iemand die u van ontwerp tot en met oplevering compleet kan ontzorgen? Dan bent u bij PULS Groenprojecten aan het juiste adres. Wij zijn specialist in ontwerp en aanleg van tuinen. Wij maken tuinen die we zelf ontwerpen, maar leggen ook tuinen aan die door andere tuinarchitecten zijn ontworpen. Het belangrijkste is dat wij achter de kwaliteit van het gehele project kunnen staan, van ontwerp tot aanleg. Een tuin moet in onze ogen immers van hoogwaardige kwaliteit zijn.

ontwerp en aanleg van tuinen
Uw tuin aanleggen?

PULS Groenprojecten Boxtel

Wij zijn gevestigd in het Brabantse Boxtel. Voor ontwerp en aanleg van tuinen zijn onze hoveniers en ontwerpers dagelijks actief in Boxtel, Vught, Sint-Oedenrode, Schijndel, Son & Breugel, Haaren, Meierijstad, Veghel, Oisterwijk en Best. Ons werkgebied bevind zich voornamelijk tussen de driehoek 's-Hertogenbosch, Eindhoven & Tilburg. Maar we leggen ook tuinen aan in de omgeving van Nijmegen.

Tuin aanleggen

Projecten in beeld

Ontwerp Ontwerp
Offerte Offerte
Aanleg Aanleg
Onderhoud Onderhoud
Brochure hovenier Boxtel
Meer informatie Vraag direct een brochure aan