Menu
16 januari 2021

2020 een b(l)oeiend jaar

Twintig, twintig… dat was me een jaar! Een boeiend en bloeiend jaar in alle opzichten. Voor ons als bedrijf een heel enerverend jaar met hele unieke en hoogwaardige projecten, maar natuurlijk vooral het jaar van Covid-19.

Over Covid-19 gaat het al genoeg dus we nemen u graag mee in een terugblik op de mooiere kanten van 2020.

Samenwerking

Terugkijkend op 2020 kwam voor ons het besef dat dit pas het 2e volledige jaar van PULS is. Vanaf de start hebben we heel veel tijd en energie gestoken in het ontwikkelen en onderhouden van een goed netwerk. Want naast een goed klantenbestand vinden wij het heel belangrijk om goede en betrouwbare vakmensen, ZZP-ers en partnerbedrijven om ons heen te verzamelen. Ook hebben wij altijd heel bewust gezocht naar goede tuin- en landschapsarchitecten die passen bij onze visie en waar wij op een prettige manier mee kunnen samenwerken. Als dan blijkt dat onze klanten dit ook enorm weten te waarderen ben je tot mooie dingen in staat.

Dankzij deze goede en intensieve samenwerking konden wij het afgelopen jaar dagelijks beloven waar we voor staan, namelijk:

Klanten worden vanaf het allereerste idee tot en met de nazorg compleet ontzorgd. We regelen alles vanaf de buitendeur tot aan de kavelgrens.

De groeiende driehoek

Als mensen ons vragen wat ons werkgebied is zeggen we altijd dat we werken in de driehoek Eindhoven-Den Bosch-Tilburg. Afgelopen jaar was er echter iets vreemds aan de hand met deze driehoek want hij leek met de week te groeien. De geografische ligging van deze steden ten opzichte van elkaar is veranderd of ons werkterrein is groter geworden. Laten we het houden op het laatste, want we waren dit jaar onder andere ook te vinden in Nijmegen, Beuningen & Hendrik-Ido-Ambacht.

Met onze tuinprojecten focussen we op de particuliere en klein zakelijke sector, maar in 2020 hebben we ook een aantal projecten gemaakt in opdracht van de overheid. In het voorjaar hebben we de complete groenaanleg van een sportpark in Oisterwijk voor onze rekening genomen. Het jaar hebben we afgesloten met een opdracht voor Gemeente Meierijstad. Voor Richard een echte thuiswedstrijd want in de dorpskern van Olland hebben we een mooie renovatie van het dorpsplein verzorgd.

Groendaken

De wereld van de daktuinen en groendaken is volop in ontwikkeling. In Eindhoven wordt op Strijp-S momenteel zelfs gebouwd aan Trudo Vertical Forest, een 70 meter hoge woontoren waar een verticaal bos omheen wordt geplant. De groene mogelijkheden zijn vaak eindeloos en wij hebben de overtuiging dat we dit de komende jaren veel vaker zullen gaan zien.

De projecten waar wij onszelf mee bezig houden zijn uiteraard wat kleiner van aard, maar voor ons zeker niet minder waardevol. Twee projecten sprongen er voor ons zeker uit. In Sint-Oedenrode hebben we op een privéwoning een hellend groendak gemaakt en in Veghel hebben we drie groene daken gemaakt waarbij wij het complete pakket van dakbedekking tot en met sedum in eigen beheer hebben uitgevoerd.

Het Web en de Gram

Mooi werk mag gezien worden en daarom hebben we in oktober onze nieuwe website gelanceerd. Inkoppers uit Sint-Oedenrode heeft onze site een compleet nieuw jasje gegeven en samen met hen gaan we ook onze andere social media kanalen (Facebook, Instagram & Linkedin) wat frequenter voorzien van updates.

Vrijwel tegelijk met de lancering van onze website kwam ook de 3e editie van The Art of Living uit. The Art of Living is een toonaangevend magazine op het gebied van luxe wonen. Wij zijn enorm trotst dat hier een reportage van één van onze projecten in is opgenomen. Zoals in het magazine mooi staat beschreven is dit project bijna letterlijk de start van ons bedrijf geweest, aangezien dit de allereerste klant was die we benaderd hebben!

Het artikel lees je hier.

De toekomst

2021 beginnen wij gelijk goed. Aankomende week gaan we namelijk starten met het maken van een unieke daktuin aan de Piushaven in Tilburg. Een zeer fraai ontwerp waar Studio REDD voor tekende en waar we na een lange voorbereiding eindelijk aan mogen beginnen. De komende weken zullen we u vast zeker blijven informeren over de voortgang van dit project. Een tuin in de stijl Japanese Chic op 7 hoog in hartje Tilburg. Wij hebben er zin in!

Aangezien ons werk zich volop blijft ontwikkelen zijn wij hard op zoek naar enthousiaste hoveniers die samen met ons willen werken aan hoogwaardige tuinen en daktuinen. Ben of kent u iemand die niet vies is van een uitdaging?! Kijk dan snel naar onze vacatures!