Menu

(Voorman) Hovenier

Vacature

(Voorman) Hovenier

Wij zijn op zoek naar een vakbekwame (voorman) hovenier die passie heeft voor het maken van hoogwaardige tuinen en daktuinen.

Wie zijn we?

PULS Groenprojecten is gespecialiseerd in het realiseren van unieke tuinen en daktuinen met een sfeervolle, exclusieve en natuurlijke uitstraling. Wij verzorgen voor onze klanten het gehele traject van ontwerp tot onderhoud. Wij zijn een jong, klein en gezellig bedrijf waar voor jou volop mogelijkheden voor groei en ontwikkeling zijn.

Wat ga je doen?

De werkzaamheden die je bij ons mag verwachten zijn vrijwel alle aanlegwerkzaamheden die komen kijken bij het aanleggen van tuinen en daktuinen. Denk hierbij aan het maken van (keramische) terrassen, bouwkundige constructies, houtbouw, beregeningsinstallaties, tuinverlichtingen, zwemvijvers, groendaken en intensieve daktuinen. Wij kunnen je garanderen dat je mag werken aan de mooiste projecten, jij krijgt een belangrijke rol in het realiseren van deze projecten. Je bent goed in zelfstandig werken en blinkt uit in je sociale omgang met collega’s en klanten. Bovendien kunnen wij je garanderen dat vrijwel geen één dag hetzelfde is.

Wat breng je mee?

Zoals gezegd ben je zelfstandig. Dit brengt veel vrijheid met zich mee, maar ook verantwoordelijkheid en een actieve houding is nodig. Naast de zelfstandigheid ben je ook in het bezit van:

– Hoveniersdiploma niveau 3 of 4
– Vakkennis en werkervaring
– Rijbewijs B (BE is nog beter!)
– Een doorzetters mentaliteit
– Sociale vaardigheden
– Gezelligheid

Wat bieden wij?

Salaris conform de Hoveniers CAO en passende bij de functie en interne doorgroeimogelijkheden.
Gezellige en laagdrempelige werkomgeving waarin je mag werken aan de mooiste groenprojecten in de regio Eindhoven-Den Bosch-Tilburg.

Interesse?

Voel jij jezelf aangesproken? Spreek ons dan ook aan!
Het liefst vandaag nog.

Stuur je sollicitatiebrief en/of je CV naar info@pulsgroen.nl of bel ons op 0411 782 560.

 

Richard Markus & Bram Meulendijk