Menu

Tuin aanleggen

Optimale groenbeleving

De tuin als verlengde van uw woongenot

De tuin is het verlengde van uw woongenot. U wilt natuurlijk ultiem genieten van uw buitenruimte, en daarbij verrast worden door de mooie beplanting. PULS Groenprojecten tovert uw tuin om tot een verrassend geheel met een exclusieve uitstraling. We ontwerpen, realiseren en onderhouden uw tuin met veel plezier, zodat u op ieder moment kunt genieten van de ultieme groenbeleving zowel overdag als ‘s avonds.

Sfeervolle buitenruimte

Hoogwaardige en vernieuwende elementen

We willen uw buitenruimte een next-level uitstraling geven. Dit doen we graag met hoogwaardige en vernieuwende elementen en verrassende combinaties. Denk hierbij aan een mooi terras, een bloemenzee, een groene plantenoase, een mooie loungeplek en een prachtige buitenkeuken die perfect aansluiten bij uw woning en omgeving. Bij elke tuin zorgen we voor de juiste, hoogwaardige groenoplossing voor zowel elke stijl en grootte tuin. Door de integratie van prachtige verlichting kan de tuin op perfecte wijze worden aangelicht. Hierdoor kunt u ook in de avond genieten van uw prachtige tuin.

Groendak aanleggen & daktuinen

Projecten in beeld

Compleet ontzorgd Over PULS Groenprojecten

PULS Groenprojecten is gespecialiseerd in het realiseren van unieke tuinen en daktuinen met een sfeervolle, exclusieve en natuurlijke uitstraling. Kenmerkend voor onze manier van werken is de intensieve samenwerking met gerenommeerde tuin- en landschapsarchitecten. Hierdoor zijn wij in staat een sterke vormgeving te creëren die in de aanleg optimaal tot uiting komt. Ons werk herkent u aan een hoog afwerkingsniveau, verregaande detailleringen en een sterk materialenplan. We dagen onszelf graag uit. Dit ziet u onder andere terug in vernieuwend materiaalgebruik, verrassende beplantingscombinaties en sfeervolle verlichtingselementen.

Klanten worden vanaf het allereerste idee tot en met de nazorg compleet ontzorgd. We regelen alles vanaf de buitendeur tot aan de kavelgrens, zodat u kunt genieten van een soepel traject en optimaal eindresultaat. Hierbij kunt u rekenen op korte lijnen en een heldere communicatie: afspraak is bij ons ook echt afspraak. Zo zijn wij in staat hoogwaardige (dak)tuinen te creëren waarin u op ieder moment geniet van de ultieme groenbeleving.

Groendak aanleggen voordelen op een rij

Enkele voordelen

Ontwerp Ontwerp
Offerte Offerte
Aanleg Aanleg
Onderhoud Onderhoud
Brochure hovenier Boxtel
Meer informatie Vraag direct een brochure aan