Menu

Tuin aanleggen of onderhouden

Tuin laten aanleggen of onderhouden
Compleet ontzorgd

Van achterdeur tot kavelgrens

Jij wil je tuin laten aanleggen of onderhouden?
Dat kunnen wij.
Geen enkel probleem.

Maar veel belangrijker nog. Wij regelen alles voor je.

Tuin laten aanleggen of onderhouden
Goed geregeld

Van ontwerp tot onderhoud

PULS Groenprojecten is gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van exclusieve tuinen en daktuinen met een sfeervolle, unieke en natuurlijke uitstraling.

Wij pakken je gehele project aan van ontwerp tot en met het onderhoud. Kenmerkend voor onze manier van werken is de intensieve samenwerking met gerenommeerde tuin- en landschapsarchitecten. De architect zorgt voor het perfecte ontwerp, wij zorgen voor de technische en praktische kennis. Hierdoor zijn wij in staat tuinen te maken die perfect aansluiten bij je wensen. Ons werk herken je aan een hoog afwerkingsniveau, mooie details en unieke materialen.

Ontzorgen. Van achterdeur tot kavelgrens.
Heb je al een tuinontwerp?
Heel goed, want ook dan gaan we graag voor je aan de slag.

Indien gewenst regelen wij letterlijk alles voor je. Wil je een buitenkeuken, zwembad, overkapping, nieuw terras, speeltoestel, tuinberegening, gazon, nieuwe bomen of erfafscheiding? Heb jij een penthouse midden in de stad op 25 meter hoogte en wil je daar een daktuin bijmaken? Wij kunnen het allemaal en als we het zelf niet kunnen, dan kan één van onze partnerbedrijven het wel. Ook dat regelen we voor je.

Tuin laten aanleggen of onderhouden
Blijvend genieten

Tuinonderhoud is vakwerk

Nadat de tuin is aangelegd wil je deze natuurlijk ook netjes onderhouden. Jij hebt het al druk genoeg dus wij helpen je graag om je wat werk uit handen te nemen. Wij kunnen al het tuinonderhoud voor je uitvoeren, maar het is ook mogelijk dat we slechts een paar keer per jaar bij je langskomen. Wij stemmen onze werkzaamheden helemaal af op jou behoeften.

Interesse? Neem contact op
Werkgebied

Hovenier uit Boxtel

PULS Groenprojecten is een hovenier uit Boxtel. Elke dag is het team van hoveniers bezig om de mooiste tuinen en daktuinen te maken in de regio. Wij werken voornamelijk in Boxtel, Sint-Oedenrode, Sint-Michielsgestel, Liempde, Best, Tilburg, Eindhoven, Schijndel, Uden, Veghel, Heeze, Leende, Waalre, Vught, Meierijstad en 's-Hertogenbosch.

Jij wil je tuin laten aanleggen of onderhouden buiten deze regio?
Geen probleem want incidenteel zijn we ook buiten deze regio actief.

Contact
Interesse? Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs Neem contact op
Interesse? PULS in het kort

Wij verzorgen voor onze klanten het gehele traject van ontwerp tot onderhoud. Of simpel gezegd: ‘wij regelen alles van achterdeur tot kavelgrens’.

Dagelijks zijn onze hoveniers in de weer met aanleg en onderhoud van de mooiste tuinen en daktuinen in de regio. Wij werken voornamelijk in de driehoek Tilburg-Den Bosch-Eindhoven.

Hebben wij je interesse gewekt of wil je nog meer weten over ons bedrijf? Kijk dan naar onze gerealiseerde projecten op deze website en neem contact met ons op. Onder het genot van een kop koffie willen we graag nader kennis maken en kijken of wij iets voor je kunnen betekenen.