Menu

Sedumdak laten aanleggen

Sedumdak aanleggen

Mooie stap naar duurzaam wonen

Een groendak is een plat of hellend dak dat begroeid met planten, kruiden of grassen. Hierdoor wordt een eenvoudig oppervlak omgetoverd tot een mooie groene oase met een hoge esthetische én functionele waarde.
De beplanting op een groendak is niet alleen mooi, maar ook duurzaam door de goede isolatie die de planten bieden.

Aanleg

Unieke tuinbeleving op hoogte

Wanneer u woont in de hoogte, bevindt uw buitenruimte zich waarschijnlijk op het dak van de parkeergarage of het gebouw. Vaak wordt er gedacht door de (veelal) compacte omvang of de hoogte van de ruimte, het lastig is om de buitenruimte aan te kleden. Het is mogelijk om op uw balkon of terras te genieten van de ultieme groenbeleving, de mogelijkheden hierin zijn eindeloos. Afhankelijk van de draagkracht (permanente dakbelasting van minimaal 350 kg/m2) kan uw buitenruimte worden voorzien van mooie beplanting. Er zijn talloze mogelijkheden zoals grassen, bloemen, bomen, een terras met tegels of vlonders, een overkapping en misschien zelfs een wellness, jacuzzi of zwembad.

Groendak aanleggen & daktuinen

Projecten in beeld

Compleet ontzorgd Over PULS Groenprojecten

PULS Groenprojecten is gespecialiseerd in het realiseren van unieke tuinen en daktuinen met een sfeervolle, exclusieve en natuurlijke uitstraling. Kenmerkend voor onze manier van werken is de intensieve samenwerking met gerenommeerde tuin- en landschapsarchitecten. Hierdoor zijn wij in staat een sterke vormgeving te creëren die in de aanleg optimaal tot uiting komt. Ons werk herkent u aan een hoog afwerkingsniveau, verregaande detailleringen en een sterk materialenplan. We dagen onszelf graag uit. Dit ziet u onder andere terug in vernieuwend materiaalgebruik, verrassende beplantingscombinaties en sfeervolle verlichtingselementen.

Klanten worden vanaf het allereerste idee tot en met de nazorg compleet ontzorgd. We regelen alles vanaf de buitendeur tot aan de kavelgrens, zodat u kunt genieten van een soepel traject en optimaal eindresultaat. Hierbij kunt u rekenen op korte lijnen en een heldere communicatie: afspraak is bij ons ook echt afspraak. Zo zijn wij in staat hoogwaardige (dak)tuinen te creëren waarin u op ieder moment geniet van de ultieme groenbeleving.

Waarom sedumdak aanleggen

Enkele voordelen

Hoge esthetische waarde Daktuin Hoge esthetische
waarde
Unieke tuinbeleving op hoogte Daktuin Unieke tuinbeleving
op hoogte
Lage aanleg en onderhoudskosten Groendak Lage aanleg en
onderhoudskosten
Mooie stap naar duurzaam wonen Groendak Mooie stap naar
duurzaam wonen
Meer informatie Vraag direct een brochure aan

    [honeypot email]