Menu
5 oktober 2023

Partner in luxe

PULS Groenprojecten is als partner verbonden aan het woon- en lifestyle magazine The Art of Living. Wij zijn vereerd dat wij met enige regelmaat met diverse van onze tuin- en daktuin projecten te bewonderen zijn in dit toonaangevende magazine.

Sinds 2001 is The Art of Living toonaangevend op het gebied van luxe wonen. Alleen de allerbeste content verdient een plaats in het woon- en lifestylemagazine. In dit spraakmakende magazine komen gerenommeerde architecten, designers, vakspecialisten en leveranciers aan het woord, die u een exclusief inkijkje geven in de wereld van hoogwaardige materialen en toepassingen. The Art of Living is voor iedereen die wil inspireren of die zich wil laten inspireren door de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van architectuur, interieur en tuinen.

Eerste publicatie

Al in 2020 is voor het eerst één van onze gerealiseerde projecten gepubliceerd in het magazine van The Art of Living. Wat het voor ons nog specialer maakte was dat dit ook ons eerste project was waar we na de start van ons bedrijf mee aan de slag zijn gegaan.

Wil je mee weten of dit verhaal? Het artikel lees je hier.

Wellness in beeld

In 2022 is een tweede project van ons gepubliceerd in het magazine. Ook deze keer weer een project in onze vestigingsplaats Boxtel. Een prachtige moderne wellnesstuin met zwembad, ontworpen door Knops Tuindesign.

Bekijk hier de publicatie.

Nog meer van onze projecten bekijken op de website van The Art of Living?

Bekijk het op onze eigen profielpagina.

Wil je al onze gerealiseerde projecten bekijken? Kijk dan op onze website bij projecten.