Menu

Groendak plaatsen

Groendak plaatsen

Mooie stap naar duurzaam wonen

Een groendak is een hellend of plat dak met begroeiing zoals mossen, vetplanten, kruiden en/of siergrassen. Door de beplanting wordt een simpel oppervlak omgetoverd tot een stijlvolle groene oase met functionele waarde.
Naast dat een groendak erg mooi is, is een groendak ook nog eens duurzaam door de isolerende werking. De daken zijn eenvoudig te onderhouden.

Aanleg daktuin

Unieke tuinbeleving op hoogte

Waarschijnlijk bevindt uw buitenruimte zich op het dak van het gebouw of de parkeergarage, als u in een appartement of penthouse woont. Wegens (veelal) compacte omvang of hoogte van deze buitenruimtes, wordt vaak gedacht dat deze ruimtes lastiger aan te kleden zijn. Meestal wordt dit onderschat, want ook op uw balkon of terras is het mogelijk om te genieten van uw ultieme groenbeleving in de hoogte. Afhankelijk van de draagkracht (permanente dakbelasting van minimaal 350 kg/m2) kan uw groendak worden voorzien van mooie beplanting zoals grassen, bloemen en bomen, een terras met tegels of vlonders, een overkapping en misschien zelfs een wellness, jacuzzi of zwembad.

Groendaken & daktuinen

Projecten in beeld

Compleet ontzorgd Over PULS Groenprojecten

PULS Groenprojecten is gespecialiseerd in het realiseren van unieke tuinen en daktuinen met een sfeervolle, exclusieve en natuurlijke uitstraling. Kenmerkend voor onze manier van werken is de intensieve samenwerking met gerenommeerde tuin- en landschapsarchitecten. Hierdoor zijn wij in staat een sterke vormgeving te creëren die in de aanleg optimaal tot uiting komt. Ons werk herkent u aan een hoog afwerkingsniveau, verregaande detailleringen en een sterk materialenplan. We dagen onszelf graag uit. Dit ziet u onder andere terug in vernieuwend materiaalgebruik, verrassende beplantingscombinaties en sfeervolle verlichtingselementen.

Klanten worden vanaf het allereerste idee tot en met de nazorg compleet ontzorgd. We regelen alles vanaf de buitendeur tot aan de kavelgrens, zodat u kunt genieten van een soepel traject en optimaal eindresultaat. Hierbij kunt u rekenen op korte lijnen en een heldere communicatie: afspraak is bij ons ook echt afspraak. Zo zijn wij in staat hoogwaardige (dak)tuinen te creëren waarin u op ieder moment geniet van de ultieme groenbeleving.

Groendak plaatsen binnen handbereik

Enkele voordelen

Hoge esthetische waarde Daktuin Hoge esthetische
waarde
Unieke tuinbeleving op hoogte Daktuin Unieke tuinbeleving
op hoogte
Lage aanleg en onderhoudskosten Groendak Lage aanleg en
onderhoudskosten
Mooie stap naar duurzaam wonen Groendak Mooie stap naar
duurzaam wonen
Meer informatie Vraag direct een brochure aan