Menu

Groendak aanleggen

Groendak aanleggen

Mooie stap naar duurzaam wonen

Een groendak is een plat of hellend dak met begroeiing. De begroeiing bestaat uit vetplanten, mossen, kruiden en/of siergrassen. Hierdoor wordt een simpel oppervlak getransformeerd tot een prachtig groendak met een hoge esthetische én functionele waarde. Een groendak is niet alleen mooi om naar te kijken, maar is ook nog eens duurzaam omdat het een isolerende werking heeft. Tevens zijn de daken eenvoudig te onderhouden.

Aanleg daktuin

Unieke tuinbeleving op hoogte

Vaak wordt gedacht dat buitenruimtes zoals op het dak van een gebouw of parkeergarage moeilijk aan te kleden zijn. Niets is minder waar: ook op uw balkon of terras van uw penthouse of appartement, is het mogelijk om te genieten van de groenbeleving met veel mogelijkheden. Afhankelijk van de draagkracht (permanente dakbelasting van minimaal 350 kg/m2) kan uw buitenruimte worden aangelegd met mooie beplanting zoals grassen, bomen en bloemen, een overkapping, een terras met tegels of vlonders en misschien zelfs een wellness, zwembad of jacuzzi.

Groendak aanleggen & daktuinen

Projecten in beeld

Compleet ontzorgd Over PULS Groenprojecten

PULS Groenprojecten is gespecialiseerd in het realiseren van unieke tuinen en daktuinen met een sfeervolle, exclusieve en natuurlijke uitstraling. Kenmerkend voor onze manier van werken is de intensieve samenwerking met gerenommeerde tuin- en landschapsarchitecten. Hierdoor zijn wij in staat een sterke vormgeving te creëren die in de aanleg optimaal tot uiting komt. Ons werk herkent u aan een hoog afwerkingsniveau, verregaande detailleringen en een sterk materialenplan. We dagen onszelf graag uit. Dit ziet u onder andere terug in vernieuwend materiaalgebruik, verrassende beplantingscombinaties en sfeervolle verlichtingselementen.

Klanten worden vanaf het allereerste idee tot en met de nazorg compleet ontzorgd. We regelen alles vanaf de buitendeur tot aan de kavelgrens, zodat u kunt genieten van een soepel traject en optimaal eindresultaat. Hierbij kunt u rekenen op korte lijnen en een heldere communicatie: afspraak is bij ons ook echt afspraak. Zo zijn wij in staat hoogwaardige (dak)tuinen te creëren waarin u op ieder moment geniet van de ultieme groenbeleving.

Groendak aanleggen voordelen op een rij

Enkele voordelen

Hoge esthetische waarde Daktuin Hoge esthetische
waarde
Unieke tuinbeleving op hoogte Daktuin Unieke tuinbeleving
op hoogte
Lage aanleg en onderhoudskosten Groendak Lage aanleg en
onderhoudskosten
Mooie stap naar duurzaam wonen Groendak Mooie stap naar
duurzaam wonen
Meer informatie Vraag direct een brochure aan

    [honeypot email]