Menu

Groen plat dak aanleggen

Groen plat dak aanleggen

Mooie stap naar duurzaam wonen

Een groendak is een dak wat begroeid is met beplanting zoals vetplanten, mossen, kruiden en/of siergrassen. Hierdoor wordt een simpel plat of hellend dak omgetoverd tot een daktuin met hoge esthetische én functionele waarde. Naast een prachtige groene oase op hoogte, zijn er nog een aantal redenen om te kiezen voor een groendak. De daken zijn makkelijk te onderhouden en duurzaam door de isolerende werking.

Aanleg daktuin

Unieke tuinbeleving op hoogte

Wanneer u woont in een appartement of penthouse, bevindt uw buitenruimte zich waarschijnlijk op het dak van het gebouw of de parkeergarage. Door de hoogte of (veelal) compacte omvang van de buitenruimte wordt er vaak gedacht dat deze ruimtes moeilijk aan te kleden zijn. Dit is zeker niet het geval, want ook in de hoogte kunt u genieten van groen op uw terras of balkon. Uw groendak wordt aangelegd met prachtige beplanting zoals bomen en bloemen, grassen een terras met vlonders of tegels, een overkapping en misschien zelfs een wellness, zwembad of jacuzzi afhankelijk van de draagkracht (permanente dakbelasting van minimaal 350 kg/m2). De mogelijkheden zijn vaak eindeloos!

Groen plat dak & daktuinen

Projecten in beeld

Compleet ontzorgd Over PULS Groenprojecten

PULS Groenprojecten is gespecialiseerd in het realiseren van unieke tuinen en daktuinen met een sfeervolle, exclusieve en natuurlijke uitstraling. Kenmerkend voor onze manier van werken is de intensieve samenwerking met gerenommeerde tuin- en landschapsarchitecten. Hierdoor zijn wij in staat een sterke vormgeving te creëren die in de aanleg optimaal tot uiting komt. Ons werk herkent u aan een hoog afwerkingsniveau, verregaande detailleringen en een sterk materialenplan. We dagen onszelf graag uit. Dit ziet u onder andere terug in vernieuwend materiaalgebruik, verrassende beplantingscombinaties en sfeervolle verlichtingselementen.

Klanten worden vanaf het allereerste idee tot en met de nazorg compleet ontzorgd. We regelen alles vanaf de buitendeur tot aan de kavelgrens, zodat u kunt genieten van een soepel traject en optimaal eindresultaat. Hierbij kunt u rekenen op korte lijnen en een heldere communicatie: afspraak is bij ons ook echt afspraak. Zo zijn wij in staat hoogwaardige (dak)tuinen te creëren waarin u op ieder moment geniet van de ultieme groenbeleving.

Aanleg groendak binnen handbereik

Enkele voordelen

Hoge esthetische waarde Daktuin Hoge esthetische
waarde
Unieke tuinbeleving op hoogte Daktuin Unieke tuinbeleving
op hoogte
Lage aanleg en onderhoudskosten Groendak Lage aanleg en
onderhoudskosten
Mooie stap naar duurzaam wonen Groendak Mooie stap naar
duurzaam wonen
Meer informatie Vraag direct een brochure aan