Menu

Aanleg groendak

Aanleg groendak

Mooie stap naar duurzaam wonen

Een groendak is een plat of hellend dak dat begroeid is met beplanting zoals mossen, vetplanten, kruiden en/of siergrassen. Hierdoor wordt een simpel oppervlak omgetoverd tot een groene oase met een hoge esthetische én functionele waarde. Een groendak is namelijk niet alleen erg mooi, het is ook nog eens duurzaam omdat het een isolerende werking heeft. De daken zijn bovendien eenvoudig te onderhouden.

Aanleg daktuin

Unieke tuinbeleving op hoogte

Wanneer u in een appartement of penthouse woont, bevindt uw buitenruimte zich waarschijnlijk op het dak van het gebouw of de parkeergarage. Vaak wordt gedacht dat deze ruimtes lastiger aan te kleden zijn, vanwege de (veelal) compacte omvang of hoogte ervan. Niets is echter minder waar: ook op uw balkon of terras is het mogelijk om te genieten van de ultieme groenbeleving. Afhankelijk van de draagkracht (permanente dakbelasting van minimaal 350 kg/m2) kan uw buitenruimte worden voorzien van mooie beplanting zoals grassen, bloemen en bomen, een terras met tegels of vlonders, een overkapping en misschien zelfs een wellness, jacuzzi of zwembad. De mogelijkheden zijn vaak eindeloos!

Groendaken & daktuinen

Projecten in beeld

Compleet ontzorgd Over PULS Groenprojecten

PULS Groenprojecten is gespecialiseerd in het realiseren van unieke tuinen en daktuinen met een sfeervolle, exclusieve en natuurlijke uitstraling. Kenmerkend voor onze manier van werken is de intensieve samenwerking met gerenommeerde tuin- en landschapsarchitecten. Hierdoor zijn wij in staat een sterke vormgeving te creëren die in de aanleg optimaal tot uiting komt. Ons werk herkent u aan een hoog afwerkingsniveau, verregaande detailleringen en een sterk materialenplan. We dagen onszelf graag uit. Dit ziet u onder andere terug in vernieuwend materiaalgebruik, verrassende beplantingscombinaties en sfeervolle verlichtingselementen.

Klanten worden vanaf het allereerste idee tot en met de nazorg compleet ontzorgd. We regelen alles vanaf de buitendeur tot aan de kavelgrens, zodat u kunt genieten van een soepel traject en optimaal eindresultaat. Hierbij kunt u rekenen op korte lijnen en een heldere communicatie: afspraak is bij ons ook echt afspraak. Zo zijn wij in staat hoogwaardige (dak)tuinen te creëren waarin u op ieder moment geniet van de ultieme groenbeleving.

Aanleg groendak binnen handbereik

Enkele voordelen

Hoge esthetische waarde Daktuin Hoge esthetische
waarde
Unieke tuinbeleving op hoogte Daktuin Unieke tuinbeleving
op hoogte
Lage aanleg en onderhoudskosten Groendak Lage aanleg en
onderhoudskosten
Mooie stap naar duurzaam wonen Groendak Mooie stap naar
duurzaam wonen
Meer informatie Vraag direct een brochure aan