Menu

Tuin aanleggen Brabant

Optimale groenbeleving

De tuin als verlengde van uw woongenot

De tuin vormt als het ware het verlengde van uw woonkamer en/of keuken en daarmee van uw woongenot. Wanneer u thuiskomt wilt u verrast worden door de schoonheid van de beplanting in de tuin. Zodat u ultiem kan genieten van uw tuin met familie en vrienden onder het genot van een hapje en een drankje. Met PULS Groenprojecten is uw ideale tuin binnen handbereik en kunt u op ieder moment genieten van uw tuin. We ontzorgen u bij iedere stap – van het ontwerp, de offerte, de aanleg tot en met het onderhoud – en wekken zo uw tuindromen tot leven in een schitterend geheel.

Sfeervolle buitenruimte

Hoogwaardige en vernieuwende elementen

We werken met vernieuwende en hoogwaardige elementen en verrassende combinaties, die uw tuin een exclusieve uitstraling geven. Denk aan een loungeplek, luxe buitenkeuken, een prachtig terras, een groene oase en een mooie bloemenzee die volledig past bij uw woning en omgeving. Het maakt niet uit of u een riante villa tuin of compacte stadstuin, en een landschappelijke, moderne of klassieke stijl heeft. PULS Groenprojecten zorgt voor de juiste groenoplossing. In de avond kunt u genieten van uw sfeervolle tuin door de integratie van mooie verlichting.

Groendak aanleggen & daktuinen

Projecten in beeld

Compleet ontzorgd Over PULS Groenprojecten

PULS Groenprojecten is gespecialiseerd in het realiseren van unieke tuinen en daktuinen met een sfeervolle, exclusieve en natuurlijke uitstraling. Kenmerkend voor onze manier van werken is de intensieve samenwerking met gerenommeerde tuin- en landschapsarchitecten. Hierdoor zijn wij in staat een sterke vormgeving te creëren die in de aanleg optimaal tot uiting komt. Ons werk herkent u aan een hoog afwerkingsniveau, verregaande detailleringen en een sterk materialenplan. We dagen onszelf graag uit. Dit ziet u onder andere terug in vernieuwend materiaalgebruik, verrassende beplantingscombinaties en sfeervolle verlichtingselementen.

Klanten worden vanaf het allereerste idee tot en met de nazorg compleet ontzorgd. We regelen alles vanaf de buitendeur tot aan de kavelgrens, zodat u kunt genieten van een soepel traject en optimaal eindresultaat. Hierbij kunt u rekenen op korte lijnen en een heldere communicatie: afspraak is bij ons ook echt afspraak. Zo zijn wij in staat hoogwaardige (dak)tuinen te creëren waarin u op ieder moment geniet van de ultieme groenbeleving.

Groendak aanleggen voordelen op een rij

Enkele voordelen

Ontwerp Ontwerp
Offerte Offerte
Aanleg Aanleg
Onderhoud Onderhoud
Brochure hovenier Boxtel
Meer informatie Vraag direct een brochure aan