Menu

Over PULS Groenprojecten

exclusieve en hoogwaardige tuin in hendrik ido ambacht
Compleet ontzorgd

De tuin als verlengde van uw woongenot

PULS Groenprojecten is gespecialiseerd in het realiseren van exclusieve en hoogwaardige tuinen en daktuinen met een sfeervolle, unieke en natuurlijke uitstraling. Kenmerkend voor onze manier van werken is de intensieve samenwerking met gerenommeerde tuin- en landschapsarchitecten. Hierdoor zijn wij in staat een sterke vormgeving te creëren die in de aanleg optimaal tot uiting komt. Ons werk herkent u aan een hoog afwerkingsniveau, verregaande detailleringen en een sterk materialenplan. We dagen onszelf graag uit. Dit ziet u onder andere terug in vernieuwend materiaalgebruik, verrassende beplantingscombinaties en sfeervolle verlichtingselementen.

Klanten worden vanaf het allereerste idee tot en met de nazorg compleet ontzorgd. We regelen alles vanaf de buitendeur tot aan de kavelgrens, zodat u kunt genieten van een soepel traject en optimaal eindresultaat. Hierbij kunt u rekenen op korte lijnen en een heldere communicatie: afspraak is bij ons ook echt afspraak. Zo zijn wij in staat om exclusieve en hoogwaardige (dak)tuinen te creëren waarin u op ieder moment geniet van de ultieme groenbeleving.

Onze hoveniers Passie voor groen

PULS Groenprojecten is opgericht door Richard Markus en Bram Meulendijk, twee gedreven ondernemers met een passie voor groen. Al op jonge leeftijd zijn zij actief in het hoveniersvak. Voor Richard begint zijn carrière in het groen als hij op 14-jarige leeftijd een bijbaantje krijgt bij een hoveniersbedrijf. Dit bevalt zo goed dat hij besluit zich verder te ontwikkelen in het vak. Bij Bram ontstaat de liefde voor natuur en buitenleven al op vroege leeftijd. Zijn vader werkt als hovenier, waardoor hij het tuinieren met de paplepel krijgt ingegoten.

Richard Markus
Richard Markus
Bram Meulendijk
Bram Meulendijk
Eigen hoveniersbedrijf

Exclusieve en hoogwaardige tuinen en daktuinen

Beide heren studeren aan de Hogeschool HAS Den Bosch. Gedurende de studie doen Richard en Bram veel ervaring op met groenprojecten in binnen- en buitenland. Zo loopt Richard stage bij een exclusief hoveniersbedrijf in Sydney, Australië en Bram bij een gerenommeerd groenbedrijf in Curaçao. Vervolgens werken ze bij diverse grote groenaannemers, waaronder enkele jaren bij hetzelfde bedrijf. Hier zijn Richard en Bram betrokken bij de realisatie van zeer diverse en veelal exclusieve (dak)tuinen. Algauw ontdekken de heren dat ze elkaar in het werk perfect aanvullen: Richard blinkt als calculator/werkvoorbereider uit in het zorgdragen voor een soepel lopend traject, Bram weet in de realisatie iedere buitenomgeving om te toveren tot een droomtuin. De gedeelde passie voor het vak doet hen in 2018 besluiten een eigen hoveniersbedrijf te starten. Dit wordt PULS Groenprojecten, dat staat voor professionele, stedelijke en landschappelijke groenoplossingen, de Nederlandse vertaling van ‘Professional Urban Landscape Solutions’.

Exclusieve tuinen en daktuinen Netwerk met vaste partners en toeleveranciers

Met PULS Groenprojecten leggen de ondernemers zich toe op hetgeen hen het meeste drijft: mooie en bijzondere tuinen maken. Het groene hart van zowel Richard als Bram ligt bij de realisatie van exclusieve en hoogwaardige tuinen en daktuinen. PULS Groenprojecten heeft een netwerk met vaste partners, tuinarchitecten en toeleveranciers om zich heen verzameld die de manier van werken perfect aanvoelen. Hierdoor is het bedrijf in staat om vanuit de vestiging in Boxtel hoogwaardige exclusieve projecten te realiseren, waarbij geen enkele uitdaging te veel gevraagd is.

Uw droomtuin binnen handbereik

Onze werkwijze

Ontwerp Ontwerp
Offerte Offerte
Aanleg Aanleg
Onderhoud Onderhoud
Brochure hovenier Boxtel
Liever direct contact? Vraag direct onze digitale brochure aan