ONZE ORGANISATIE

PULS

Professional Urban Landscape Solutions, kortom PULS Groenprojecten. De naam zegt het eigenlijk al. Wij staan voor professionele, stedelijke en landschappelijke groenoplossingen, met als doel: het ontwikkelen en realiseren van uw gedroomde (dak)tuin.

PULS Groenprojecten is opgericht door Richard Markus & Bram Meulendijk. Na afronding van Hogeschool HAS Den Bosch en enkele jaren werkervaring met zeer diverse groenprojecten in binnen- en buitenland, hebben wij besloten om onze eigen onderneming te starten. Dagelijks zijn wij bezig met doen waar we goed in zijn: het vormgeven, organiseren, uitvoeren en onderhouden van uitdagende en hoogwaardige groenprojecten.

ONTZORGEN

Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van hoogwaardige en complexe projecten. Wij verzorgen voor u het tuinontwerp, de aanleg en indien gewenst ook het onderhoud van uw (dak)tuin! Heeft u plannen voor een nieuwe tuin, een bedrijfsterrein of wellicht een daktuin? PULS Groenprojecten ontzorgt u van idee tot de nazorg.

KRACHT

PULS staat voor professionaliteit, persoonlijkheid, creativiteit en een transparante manier van werken. Elk project wordt op een persoonlijke manier aangepakt, omdat wij werken met een klein vast team, met korte lijnen en een vast aanspreekpunt.

Wij hebben zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers en allemaal zijn zij op zoek naar hetzelfde: kwalitatief hoogwaardige oplossingen voor hun groenproject. Wij zijn in staat om dat te realiseren en zijn vaak vanaf het allereerste idee betrokken om te komen tot de beste oplossingen.Wij hebben ervaring en kennis van intensieve & extensieve daktuinen, particuliere tuinen en bedrijfstuinen.

NETWERK

Wij beschikken over een groot netwerk van professionele partners, zoals (landschaps)architecten, civiel aannemers, bouwaannemers, dakdekkers en toeleveranciers waar wij nauw mee samenwerken. Dankzij deze samenwerking zijn wij in staat om vrijwel ieder groenproject van ontwerpfase tot oplevering voor u te organiseren.

WERKWIJZE

U heeft plannen om uw (dak)tuin opnieuw in te richten, maar u weet niet waar te beginnen?

Geen probleem! Wij organiseren voor u het gehele traject van idee tot nazorg.

Beschikt u al over een ontwerp en zoekt u een partij voor de uitvoering? Ook dan staan wij graag voor u klaar.