Menu

Aanleg tuin

Optimale groenbeleving

De tuin als verlengde van uw woongenot

In uw buitenruimte wilt u verrast worden door de schoonheid van de beplanting, tot rust komen na een dag hard werken met een hapje en drankje, vrienden en familie ontvangen, heerlijke gerechten bereiden, kortom: optimaal genieten van uw tuin. PULS Groenprojecten wekt uw droomtuin tot leven. We ontwerpen, realiseren en onderhouden uw tuin met veel plezier, zodat u op elk gewenst moment de ultieme groenbeleving ervaart.

Sfeervolle buitenruimte

Hoogwaardige en vernieuwende elementen

We werken graag met vernieuwend materiaal, verrassende beplantingscombinaties en sfeervolle verlichtingselementen, die uw buitenruimte een exclusieve uitstraling geven. Denk aan een groene plantenoase, bloemenzee, terras, loungeplek en een luxe buitenkeuken die aansluiten bij de stijl en ruimte van uw woning en omgeving. We voorzien elke buitenomgeving hoogwaardige groenoplossing. Door de integratie van mooie verlichting kan de tuin op perfecte wijze worden aangelicht. Hierdoor kunt u ook in de avonden optimaal van uw prachtige tuin genieten.

Groendak aanleggen & daktuinen

Projecten in beeld

Compleet ontzorgd Over PULS Groenprojecten

PULS Groenprojecten is gespecialiseerd in het realiseren van unieke tuinen en daktuinen met een sfeervolle, exclusieve en natuurlijke uitstraling. Kenmerkend voor onze manier van werken is de intensieve samenwerking met gerenommeerde tuin- en landschapsarchitecten. Hierdoor zijn wij in staat een sterke vormgeving te creëren die in de aanleg optimaal tot uiting komt. Ons werk herkent u aan een hoog afwerkingsniveau, verregaande detailleringen en een sterk materialenplan. We dagen onszelf graag uit. Dit ziet u onder andere terug in vernieuwend materiaalgebruik, verrassende beplantingscombinaties en sfeervolle verlichtingselementen.

Klanten worden vanaf het allereerste idee tot en met de nazorg compleet ontzorgd. We regelen alles vanaf de buitendeur tot aan de kavelgrens, zodat u kunt genieten van een soepel traject en optimaal eindresultaat. Hierbij kunt u rekenen op korte lijnen en een heldere communicatie: afspraak is bij ons ook echt afspraak. Zo zijn wij in staat hoogwaardige (dak)tuinen te creëren waarin u op ieder moment geniet van de ultieme groenbeleving.

Groendak aanleggen voordelen op een rij

Enkele voordelen

Ontwerp Ontwerp
Offerte Offerte
Aanleg Aanleg
Onderhoud Onderhoud
Brochure hovenier Boxtel
Meer informatie Vraag direct een brochure aan